Friday, July 9, 2010

petang-petang dulu, petang-petang sekarang..

Petang-petang dulu;
.
Pukul-pukul macam ni, kalo tido sedapnya tapi jarang dapat tido, pukul 4 petang pegi amik bakul kuih kat kedai dan kutip hasil jualan. pastu main kejap dengan kawan, masuk pulak rumah sebab citer Moero Attack dah start. Kalo ada lebihan kuih tak terjual, mengkudap-kudap la karipap, cucur badak, kasturi, abuk-abuk, seri muka tepung, cucur kucai kat depan TV. pastu semayang asar, kuar pulak balik ajak kawan main galah panjang ke aci ligan ke, tuju kasut ke sampai bau busuk masam balik umah.
.
Petang-petang sekarang;
.
keje, keje, keje...
.
Bosannya.
.
Dah. Itu je citernya. Panjang sikit je dari status facebook.

6 comments:

achik said...

akhirnya datang balik seru nak updet blog balik ek.. ;)

~ yus ~ said...

huhu..sekali datang seru, punyalah banyak entri dia. Tengok dalam list update under blog yang akak follow tu, banyak jugalah n3 yang Luna publish hari ini. Tak larat nak baca semua ni..hihi

Mynie said...

welcome back to blogging world, kak :)

AyunasiA said...

boleh caya ke semangat ko nih?

Tukang cerita said...

erk, ko update blog/
cam pelikkkkkkkk jer...
hahhahhaha....

Ummi said...

akak macam pelik aje bila nampak luna update blog hehehehe :)

welcome back :)